Başdervişli İlkokulu
BAŞDEVRİŞLİ MAH. 5002. SK. BAŞDERVIŞLI ORTAOKULU AŞDERVIŞLI İLKOKULU BLOK NO 7A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Okul Tel 0344 273 21 21
Belgegeçer Bulunmamaktadır

VİZYON

Okulumuz,ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmayı hedeflemektedir.

MİSYON

Okulumuz, hizmet alanı içerisindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerini, çağın gerektirdiği eğitim politikaları geliştirerek, doğru yönlendirmeyle ortaöğretime ve hayata hazırlamak için vardır.

BAŞARILAR

Kitap okuma yarışmalarında il Birinciliği (2 kez), il Yedinciliği 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Mangala Kategorisinde İlçe Birinciliği (2022) 4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Mangala Kategorisinde İl Birinciliği (2022)

Normal

08.10-14.30

kalorifer

İl merkezine 38 km uzaklıktadır.

Başdervişli Mahallesi 5002 Sokak No: 7/A Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ

Sportif Etkinlikler

Futbol Turnuvası, Voleybol Turnuvası, Mangala Turnuvası, Satranç Turnuvası, Masa Tenisi Turnuvası

Tübitak 4006 Bilim Fuarı (2018,2019,2021)